Speel maar mee! (5/8)

Sla op

Lessenserie in de klas

Aan het eind van de schooldag nog echt muziekles, waarbij je een instrument leert bespelen. Dat gun je al je leerlingen.

In dit project komen ervaren muziekdocenten langs op school om les te geven op 4 verschillende instrumenten: dwarsfluit, saxofoon, slagwerk, trompet en/of slagwerk. Het project start met een kennismakingsconcert van de docenten en muzikanten van harmonie De Eendracht, waarna de leerlingen hun keuze voor een instrument kunnen opgeven. Vervolgens krijgen ze in een groepje 8 weken lang les. In de laatste les wordt afgesloten met een miniconcertje, waarbij de ouders kunnen komen luisteren.

Instrumenten worden ter beschikking gesteld. De school zorgt voor 4 ruimtes waarin gemusiceerd kan worden in kleine groepjes. Lesdag en periode wordt in overleg met de coördinator van de Academie van De Meerpaal afgesproken. Tijdstip is de laatste 45 minuten van de schooldag.

Dit project is een samenwerking van De Meerpaal Academie en harmonie De Eendracht. De Academie van De Meerpaal neemt het grootste deel van de kosten op zich.

1 kennismakingsconcert en 8 lessen van 45 minuten in 4 groepjes  | € 850,- per groep, € 1250,-  voor 2 groepen achter elkaar